Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

NPK BEEF CHAROLAIS HÁTSZÍN (MIN. 6 HETES ÉRLELÉS)

Ár:
10.490 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: NPK Beef
Az egyik legkedveltebb steak hús. Kellő érlelési idő, laza izomszövet, és a zsírral megfelelőn átszőt textura teszik porhanyóssá az élményt, evés közben.
Elérhetőség: Előrendelhető
kiszerelés:
Menny.:db

Leírás

érlelt így puha és zamatos
1
egészben és szeletelve is kérheted
2
nyersen is eheted, beeftsteak hús
3
Charolais hátszín (min. 6 hetes érlelés)
4
csak fűszerezned kell
5
egyszerű elkészíteni 
6
pár perc alatt kész
Charolais hátszín (min. 6 hetes érlelés)

Hátszín

Steak hús egyértelműen. Megérdemli a kellő érlelési időt és a profi elkészítést csakúgy, mint a többi társa, amelyek a gerinc mellett helyezkednek el. A laza izomszövet, és a zsírral megfelelőn átszőt textura teszik az érlelés mellet porhanyóssá az élményt evés közben. 

A marha hát közepétől a far felé eső részéből kanyarított hús. Érdemes zsírjával és még jobb talán, csontossan megsűtni ettől ízgazdagabb lesz a hús. Ha a bélszínnel egybe fűrészelve szeretnénk, akkor megkapjuk a T-bone vagy Porter house szeleteket.

A marha melyik részéből: Gerinc 

Tárolás: 1-3 celsius fokon. Ha jó a vakumm és hűtőben tartod ezen a hőfokon, akkor 2 hétig is eltarthatod (vagy akár 3-4 hétig is, de mi csak 2 hetet garantálhatunk)

Tipp: Ha felbontottad a vakuum zacskót vagy véletlen magától elegendet a vakuum, akkor tedd egy tánnyérra és még 1-2 napig eláll, vagy le is fagyaszthatod.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: charolais, érlelt, hátszín, marha, npk