Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Karoti

Karoti

Karotival a finom íz természetes.

A Karotival nem kell lemondania az ételízesítők és fűszersók nyújtotta kényelemről, de biztos lehet abban, hogy családja nem fogyaszt felesleges mesterséges adalékanyagokat. Adalékmentes ételízesítőink és fűszersóink kizárólag zöldségeket, fűszereket és parajdi sót tartalmaznak.

Hogyan készül?

A friss zöldségfélét közvetlenül a magyar termelőktől vásároljuk. Az alapanyagok megtisztítása és előkészítése kézzel történik. Ezután a zöldségek a fűszerekkel és a parajdi sóval együtt egy hatalmas aprítógépbe kerülnek. A keveréket speciálisan erre a célra tervezett szárítógépekben, alacsony hőmérsékleten, a zöldségek beltartalmi értékét megőrizve szárítjuk. A készterméket környezetkímélő, újrahasznosítható, visszazárható tasakokba csomagoljuk.

Miért különleges, mitől más?

Saját fejlesztésű eljárásunknak és a frissen vásárolt alapanyagoknak köszönhetően kötetlenül dolgozhatunk bármilyen zöldséggel és gyümölccsel. Így termékeink az átlagosnál többféle zöldségből készülnek, ezáltal összetettebb, harmonikusabb, gazdagabb ízvilágot kölcsönöznek ételeinek.

A Karoti termékcsalád tagjaiban kiemelkedően magas 60% a szárított zöldségek és fűszerek aránya. Ennek köszönhető termékeink természetes, intenzív íze.

A Karoti ételízesítők és fűszersók kézzel bányászott, kezeletlen, adalékanyag mentes parajdi sóval készülnek. A parajdi az ősóceán kiszáradásakor keletkezett, 84 féle ásványi anyagot tartalmazó, minőségét tekintve a világ élvonalába tartozó természetes só.

Rendezés:
Nézet: