Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kapucinus Sörfőzde

A magyarhertelendi Osterbräu rendszerű sörfőzde, már több mint 20 éve (1994 óta) készíti söreit, a német tisztasági törvény (Reinheitsgebot) előírásait figyelembe véve.

(1516-ban Bajorországban bevezették az úgynevezett "tisztasági törvényt", amely a sörfőzéshez csak a négy alapanyag, a maláta, a víz, a komló és az élesztő felhasználását engedélyezte.)

Alapítása óta több tulajdonos váltásra is SÖR-került, de célkitűzésünk változatlan: a microsörfőzde technológián alapuló minőségi termelés, a legjobb alapanyagok alkalmazásával.

Alsóerjesztésű (Lager Beers) söreinket nem pasztörizáljuk. Sörfőzdénk HACCP minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik.

Söreinket csapolt formában és palackozva (koronazáras üvegpalack) is értékesítjük a magyarországi sörpiacon.

A termékeinkre jellemző rövidebb eltarthatóságot (8-30 nap) mi Értékként éljük meg, mivel söreink garantáltan frissek, így tudunk fogyasztóinknak olyan íz-hatással kedveskedni, melyet a mai multinacionális világban egyre kevésbé találhatunk meg.

Rendezés:
Nézet: