Ugrás a tartalomra
Egyedi termékek

Egyedi termékek

Általa megosztva Vivien Kedves on

Az évek alatt számos táplálékiegészitőt kipróbáltam, és kevés hozta el azt a bizonyos “wow” érzést amit vártam, vagy amit ígért.

Az a kevés viszont, ami tényleg hatásos volt, olyannyira megfogott, hogy úgy éreztem ezt meg kell osszam veletek is, hiszen hozzájárultak egy valóban jobb közérzethez, vagy olyan gyógyuláshoz amit csak antibiotikum szedése mellett tudtam volna elérni. 

Ilyen a D-Mannose egy egyedülálló termék, mely játszi könnyedséggel szünteti meg 10-ből 9 esetben a felfázós, kellemetlen panaszokat mely főként nők és gyermekek életet keseríti meg, visszatérően is.

Itt található a kedvenc Matcha teám, melynek kiválasztásakor nem volt kérdés a minőség és eredet: csakis Japán. Selymes, nem keserű, finom ízével minden Matcha rajongót elvarázsol.

Hormonproblémák? Hangulatingadozás? Teljesítményfokozás? Mindez természetesen? Persze! A Balance mix saját recepttúra alapján összeállított keverék úgy segít, hogy helyreállítja tested természetes egyensúlyát, gyógyszeres kezelés nélkül.

És akkor ott az évtizedes múltra vissza néző örök kedvencem a szálas Zöld és Máté tea keverékem mely további gyógynövények hozzáadásával nem csak a mentális fókuszodat segítik a minden napokban de még az inzulin szintedet is stabilan tartják. Válaszd a Speedyt!

Állandó puffadás? Itt a finom és frissítő borsmentával és más értékes összetevőkkel összeállított Nomore emésztést segítő keverék, a lapos hasèrt!

A termékek összeállításakor nem csak a minőséget néztem, hanem hogy az árversenyt is feltudjam venni más cégekkel. Nem kell választanod a minőség és ár között! Válaszd a Vivid termékeket!

 

    Hagyja itt a gondolatát

    Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni..

    Drawer Title
    Coupon
    Hasonló termékek